Vinterprøver Skinnarbu msrs 2023

TFK`s vinterprøver 10 – 12 mars og 24 – 26 mars 2023 vil som tidligere år ha sitt utgangspunkt med prøvesekretariat på Skinnarbu Nasjonalparkhotell. Til de som allerede har meldt seg på eller vurderer deltakelse på våre to vinterprøver har vi mottatt følgende informasjon fra Karianne S. Waage Resepsjon- og bookingansvarlig ved hotellet:

«Vi fortsetter med samme priser som i fjor for dere, det vil si kr 1290,- per person i enkeltrom per døgn, + 100,- per døgn for hund. Og kr 1090,- per person per døgn i dobbeltrom, samme tillegg for hund. Kun middag kr 495,- per person.

Alle medlemmer av TFK og deltagere ellers på deres prøver kan bestille rom på vår online booking på www.skinnarbu.no ved å taste inn koden TFK der det står «jeg har en kode». Da kommer pakkeprisen opp med logoen til klubben. Legger med et bilde dere kan bruke som viser koden og prisen etc.»

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien