KM 1KM2

TFK`s tradisjonelle klubbmesterskap høyfjell ble avviklet på Skinnarbuterrenget lørdag 03 desember.

Gledelig nok var interessen i år svært stor, idet hele 41 ekvipasjer meldte seg på til denne dagen !

I disse corona-/influensatider var det enkelte forfall dessverre – men tre nær fulle blandingspartier UK/AK ble ønsket velkommen av prøveleder Halvor Ramtoft og fordelte seg deretter på Skinnarbuterrenget.

Vinteren hadde klart meldt sitt inntog og gjorde ski nødvendig for deltakerne og underlaget ga hundene utfordringer.

De tre partiene ble bedømt etter poengscoring som ved NM-lag – bedømmingen ble gjennomført av Halvor Ramtoft Svein Borgen og Roy Reidarsen – godt hjulpet av Runar Siljan, Bente Moe, Trond Sem og Morten Kvålseth.

Alle ekvipasjer fikk 2 slipp a 15 min. Etter avtale møttes alle tre partiene på Grasbu. Her viste det seg at to unghunder hadde tellende fuglearbeider (FMR) Dommerne ble videre enige om det endelige oppsett for matchingen for å kåre de premierte.

Ved dagens slutt ble resultatlisten som følger:

1 premie i UK-klassen og klubbmester ES Lea E/F Jon Herum

2 premie i UK-klassen P Jutevatnets Lava E/F Rolf Ulvang

3 premie i UK klassen ES Skedoms Albin  E/F Svein Borgen

1 premie i AK klassen og klubbmester KV Bergjordets MHH Saga E/F Ole Eriks Furuheim

2 premie i AK klassen ES Hågakollens Zoe E/F Tore Sortedal

3 premie i AK klassen P Trolleikens Rocky Balboa E/F Carl Gunnar Hallingby

KM7KM3

KM-UK Jon Herum med ES Lea                                   KM-AK Ole Erik Furuheim og Halvor Ramtoft

Etter klubbmesterskapet samlet styret seg i auditoriet på Skinnarbu Nasjonalparkhotell med ønske om å presentere detaljer rundt styrets arbeid gjennom året og gjerne få innspill fra klubbens medlemmer – dvs gjennomføre et «åpent styremøte» I motsetning til den gledelig store interessen for klubbmesterskapet, var interessen for det åpne styremøtet heller dårlig. Til informasjon kan presentasjonen som ble lagt fram av styret leses her pdfapent-styremote-2022.pdf

Kvelden ble avsluttet med en utmerket julebuffe i restauranten på hotellet – her var det gledelig nok en del medlemmer og deltakere som gjorde dette til en sosial og hyggelig kveld. Resultatene fra dagens prøve ble referert og premier ble overrakt til de fremmøtte premierte.

Takk til alle deltakere og dommere som gjorde dette til en flott opplevelse i terrenget.

Også stor takk til personalet på Skinnarbu Nasjonalparkhotell som denne helgen har gitt oss utmerket service og servering!

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien