Dressurkurs22 1Dressurkurs 22 2

Dressurkurs 22 3

Fornøyde mottakere av velfortjente apportbevis samt instruktør O E Furuheim og dommer S Borgen

Vårens dressurkurs i grenlandsområdet ble avsluttet tirsdag 21 juni. Vel 30 ekvipasjer har nå gjennom 7 praktiske kvelder på foreningens lufte- og dressurområde på Eriksrød i Skien, blitt kyndig veiledet av TFK`s tre autoriserte instruktører: Ole Erik Furheim,Bjørg S F Navjord og Karl Andre Evensen.

Det har vært svært gledelig at så mange av medlemmene har ønsket  å delta med sine hunder og at frafallet gjennom kurset har vært forsvinnende lite.

På avlsuttningskvelden ble det som vanlig gjennomført en ordinær dressurseanse - paralelt var det mulighet for å forsøke å avlegge en apportbevisprøve - denne ble gjennomført ved instruktør Ole Erik Furuheim og dommerne Svein Borgen og Sven-Tore Kittilsen. Gledelig nok var det vel 10 ekvipasjer som velforjent kunne få sitt apportbevis utdelt ! TFK gratulerer !

Deretter var det servering av enkel grillmat med tilbehør til alle. Instruktørene ble alle takket for sin utmerkede  innsats og fikk også en liten praktisk oppmerksomhet fra foreningens side.

Påny stor takk til instruktører og positive og engasjerte deltakere !

 

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien