Oversikt SkinnarbuKM høyfjell 1

Klubbmesterskap er en helt uhøytidelig konkurranse og en fin arena å delta på for nybegynnere og nyinnmeldte i TFK. Vi starter på lørdag 04.12 kl 0900 på Skinnarbu Nasjonalparkhotell.Prisen er kr. 100,- for en hund og kr. 50,- for resterende hunder om man melder på flere.

Påmelding til styret.tfk@gmail.com Husk å opplyse om hunden er i UK (under 2 år) eller AK (over 2 år). Frist påmelding mandag 29.november.

Startkontingenten betales ved Vipps 86181 NB! Merk med klubbmesterskap høyfjell og hundenes navn og klasse (UK, AK)

Det blir delt ut premie til 1,2 og 3 i hver klasse. Vinner i hver klasse tildeles tittelen Klubbmester høyfjell Telemark Fuglehundklubb 2021 og får beholde klassens vandrepokal frem til neste år.

Vær oppmerksom på vær og føreforholdene – mulighet for at ski er påkrevet primo desember-måned foreligger.

Åpent styremøte i auditoriet på Skinnarbu Nasjonalparkhotell kl 1800. Styret informerer her om sitt arbeid i året som har gått. Det blir mulighet for fremmøtte medlemmer å komme med spørsmål, forslag og innspill.

Julebord på hotellet kl 1930.

Vi har fått følgende priser fra hotellet;

Overnatting fra lørdag til søndag kr 1745,- per person i dobbeltrom med stor julebuffet lørdag,   brunsj søndag og sen utsjekk kl 12 inkludert. Enkeltrom kr 300,- i tillegg. 

Rom for overnatting fra fredag til søndag er foreløpig fullbooket av annet selskap – om det eventuelt blir ledige rom for TFK-medlemmer,vil prisen for hele helgen være kr 2980,- per person i dobbeltrom.

Alle medlemmer i TFK får 10% rabatt på sin bestilling.

Klubben vil sponse de som ikke bor på hotellet og kun ønsker å delta på julebord – her vil prisen for julebordet være kr 450,- pr person.

Man må bestille selv enten på post@skinnarbu.no evt på telefon 35095600. Husk å oppgi at du er fra Telemark Fuglehundklubb for å få rabatert pris (10 % rabatt) Hotellet opplyser om fortsatt ledige rom for TFK medlemmer fra lørdag til søndag.

Det tas forbehold om evnt nyinnsatte lokale-/nasjonale pandemirestriksjoner og uansett det er viktig at deltakere med pågående luftveissymptomatologi ikke stiller på arrangementet !

Vel møtt.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien