75 år logo

Til alle medlemmer i Telemark Fuglehundklubb. Klubben ble som kjent etablert i 1946 og har 75 års jubileum i år. Vi ønsker å ha en markering av dette under jegermiddagen på klubbens Høstprøve 1, og håper på å kunne samle våre medlemmer til en festmiddag og utdeling av klubbens pokaler.

Alle TFK-medlemmer inviteres herved til middag på Skinnarbu Nasjonalparkhotell lørdag 28. august. De som ikke bor på hotellet under prøven kan delta på middag med egenandel på Kr 150,- pr medlem, resterende dekkes av klubben. Vi håper at flest mulig har mulighet å være med på en hyggelig kveld.

Påmelding til middag for de som ikke bor på hotellet gjøres til styret.tfk@gmail.com innen onsdag 25.august klokken 18.00.

Hotellet er dessverre fullbooket denne helgen, så hvis man ønsker overnatting må man benytte andre alternativer.

Styret

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien