telemarkfhk logo1LOGO VIGOR EN SAGE EN PAYOFF 180x180px RGB

Premieliste : Premieliste

Sist oppdatert : 19.03.21

Her kommer nye partilister etter alle avmeldingene idag:    

Partilister lørdag og søndag

Venteliste

Dette ble plutselig en mye mindre prøve enn for et par dager siden. Og som dere skjønner mister vi CACITen, da det nå kun er et parti VK på fredag.

Etter veldig mye frem og tilbake om vi skulle avholde prøven, eller avlyse. Fant vi ut at vi klarer å gjennomføre en så liten prøve, så lenge vi ikke mister noen flere dommere nå.

Vi kommer til å ta kontakt med kommunelegen i morgen, hvor vi informerer om hvordan vi  har planlagt prøven og satser på at dette går greit, som tidligere. Og kan dermed gjennomføre som planlagt. 

 

Alle skal bruke medbrakt MUNNBIND på oppropet, og husk å HOLD AVSTAND.

Det vil bli krevd kr 50,- pr bil pr dag ved opprop. Betal gjerne i forkant på VIPPS 86182.

Ingen skal oppholde seg i sekretatiat unødvendig. Og kun en av avgangen kan komme å hente premien i Sekretariatet, vent ute til det blir din tur.

********************************************

VK starter fredag, UK og AK alle dager

Betaling skal skje på følgene måte: VIPPS 86182 for parkering, etteranmeldte og deltakere i finale. For etteranmeldte, dvs de som ikke meldte på WEB så kommer et gebyr på 50 kr pr start. VK finale 100 kr. 

Telemark FK ønsker alle velkommen til en hyggelig helg på Rjukan(Skinnarbu) . Viktig da at alle respekterer de retningslinjer som nå er satt for arrangementet. Prøveleder henstiller nå alle påmeldte deltakere om og søke info til en hver tid når det gjelder Covid19 situasjon. Informasjon ligger på FKF sider.Link her.  Er du oppdatert på Covid19?

Det vil bli opprop kl 09.00 for VK og UK/AK, som vil bli delt, ingen partilister vil bli satt ut. Møt opp i god tid om det skulle bli omrokeringer. Opprop VK- ved karttavlen, og opprop kvalitet som før. Begge oppmøtesteder er på Skinnarbu Nasjonalparkhotell. 

 

Koronasjekken

OPPROP

FKF presisering_ oppdatert 09.03.21

Veterinærkontor

Dommerne vil komme til å skyte i fuglesituasjoner!!!!

Personer som ikke føler seg i form, møter ikke opp! Deltakerlister blir brukt som smittesporing.

Hovedkvarter er på Skinnarbu Nasjonalparkhotell booking gjøres her

Ved overnatting på hotellet skal alle hunder være i bur på rommene. Hunder som oppdages løse på rom, blir det reaksjoner på. 

TFK vil til enhver tid følge retningslinjer i forhold til Covid 19 situasjonen.

Den tradisjonelle jegermiddagen er avlyst pga Covid -19 restriksjoner, men vi prøver å samles kl 19.45, deltakerene som overnatter på hotellet.

Det vil bli muligheter til å ta apportbevis på prøven, dette må avtales på forhånd.

Vi ønsker alle velkommen til en trivelig helg på Skinnarbu/Rjukan.

 

Prøveledelse

Janne Karlsen (jhtkarlsen@gmail.com)

og Trond Sem

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien