Årets klubbmesterskap gikk av stabelen lørdag 23/11. I tradisjonens tro arrangerte vi samme dag utvidet styremøte(eget ref) samt julebord for klubbens medlemmer på Skinnarbu Nasjonalparkhotell. 

Over 30 hunder var påmeldt til årets klubbmesterskap, og 30 stilte til start. Det må sies å være bra og det viser at klubbmesterskapet er ett populært arrangement. Det skulle vise seg å være blytunge forhold i fjellet, både for hunder og førere. Vi valgte derfor å dele oss i 3 partier for å ikke gjøre dagen så veldig lang for deltakere og hunder. Dommere for dagen var Sven Tore Kittilsen/Karl Andre Evensen, Svein Borgen/Halvor Ramtoft og Kyrre Rørstad/Morten Brendengen.
Hundene slet med å komme seg ut i den bunnløse og våte snøen og noen valgte å trekke seg underveis. Det var på forhånd bestemt at det skulle taes med inntill 2 hunder fra hvert parti til finale. På slutten av dagen møttes de 3 partiene inne i fjellet. 3 AK hunder hadde fått hvert sitt fuglearbeide og var klare for finalen sammen med 3 hunder uten fuglearbeide. Det var kun 4 UK hunder påmeldt, og disse var samlet på samme parti og ferdige bedømt før partiene møttes i fjellet. Etter fullført finale ble resultatet som følgende:

KM 2019 Høyfjell

1. UK og klubbmester UK 2019: GS Leia/ Marit Kleven
2. UK B Mimmi/ Per Erik Wærstad
3. UK GS Embla/ Anders Aamot

1. AK og klubbmester AK 2019: ES Jøldalens Alex/ Svein Borgen
2. AK B Albert/ Odd Arne Ravn
3. AK ES BR Easy/ Halvor Ramtoft

Gratulerer til alle sammen

Etter utvidet styremøte var det duket for julebord og sosial sammenkomst på hotellet. Det var hyggelig at godt og vel 20 medlemmer hadde satt av kvelden og ble med på denne fine og hyggelige tradisjonen. Maten på hotellet var helt upåklagelig og som alltid var det hyggelig vertskap som gjorde dette til en fin kveld.

Maritjulebord

Kyrre Rørstad, sekretær TFK

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien