VIKTIG INFORMASJON HØSTPRØVE II 29.-30- SEPTEMBER

Vi har fått en nærmest vanvittig mengde påmeldinger til prøven, 

og det er derfor Svært Viktig at hvis du av en eller annen årsak er påmeldt, men ikke kan delta

Gi snarest melding til Halvor på SMS 99258400 eller mail hramtoft@online.no

Unghund Grand Prix har god plass.

Prøveledelsen

 

 

UGP logo  UNGHUND GRAND PRIX 2018 

 

UGP prøven går 28.09.-30.09 og er et høystatusløp for hunder under 2 år og med oppnådd 1. UK

Påmeldingsfristen er 24.09, men utsatt til 25.09.. Dette for åpning for hunder som får 1. UK på Kongsvoll denne siste helgen før løpet. Det betyr ikke at du som allerede innehar 1. UK og er litt treig, skal vente til siste uke - det betyr bare kr 50,- i ekstra påmeldingsavgfit.

Prøven går i våre meget fuglerike terreng ved inngangen til Hardangervidda og med hovedbase på Skinnarbu Nasjonalparkhotell. Dere som bestiller på hotellet må oppgi at dere er deltaker på jaktprøven for å få vår avtale pris. Hotellets tlf 35 09 56 00. 

Prøven starter fredag 28.09 med opprop ved hotellet kl 09.00, mrk tiden.

Hvis det melder seg fler enn 25-30 deltakere, vil det måtte gjennomføres en kvalifisering. Det foregår ved at prøvedagen avvikles som en VK men med unghund regler. Hele prøven blir da 3 dager.

 

Til det ordinære UGP kan det delta iflg regelverket inntil 24 ekvipasjer.  Prøven vil da gå over to dager og resultatene fra dag en og dag to slås sammen og er grunnlaget for det endelige resultatet.

Hundene starter dag 1 med et 15 min. slipp og de hunder som holder klasse nivå går videre til ei 45 min. runde. Første dags resultater blir lagt til grunn, og til annen dag starter inntil 12 hunder. Andre dag starter med et 30 min. slipp, deretter blir det matching. Det ordnes slik at siste hund på lista går mot nest siste. - osv. på den måten kan man klatre oppover (eller nedover) på den endelige lista.

 

Les deg opp på UGP ved å gå inn her : UGP regler

Velkommen - dette blir spennende 

Pointer  HØSTPRØVE II, 29.09.-30.09 

 

Prøven går lørdag og søndag med UK/AK begge dager og 1 dags VK søndag.

Det er ennå ikke besluttet hvor mange partier vi kan sende ut, det avhenger litt om UGP går over to eller tre dager, og ikke minst om vi får dommere nok. (ligger ganske godt an ) :-)

Opprop blir sammen med UGP på Skinnarbu kl 09.00.

 

FELLES FOR BEGGE PRØVENE

Sekretariatet blir på Skinnarbu Nasjonalparkhotell, og deltakere som ønsker å bo der må oppgi at de skal på jaktprøve får å få vår rabatt,

Hotellet nåes ved tlf 35 09 56 00. Alle som bor på hotellet skal ha hunder i bur og på rommene. Ved brudd på dette må ekstra rengjøring godtgjøres med kr 750,- i gebyr. Alle skal ta møkka opp etter seg i  og rundt hotellområde, og alle poser kastes i søppelkassen. Alle hunder skal holdes i bånd, og det er ikke tillat å slippe hund på vei hjem fra partiet under prøvedagene. 

Jegermiddag lørdag kveld kl 20.00, de som ikke bor på hotellet og ønsker å være med oss, booker i resepsjonen, senest lørdag morgen.

 

VELKOMMEN TIL HØSTEN VAKRESTE EVENTYR

Prøveleder er Halvor Ramtoft, 99258400, hramtoft@online.no og med seg Terje Hessvik og Janne Karlsen

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien