Vi er 270-300 medlemmer i klubben og etter å ha annonsert både her og der for å bekjentgjøre klubbmesterskap høyfjell, møtte det faktisk opp 27 (10%) startende hunder på Skinnarbu 2.desember med mål for øyet, å vinne en av de store bøttene som er satt opp til vinner i AK og UK.

Vi hadde fått bruke Bossbøen nedre, og siden det var blytungt og løst føre regnet dagens dommere, Jarle Klemmetsdal og Kyrre Rørstad fra de proffe og Morten Brendengen og Halvor Ramtoft fra amatørene, at nedre tross alt ville passe best.

Når TFK arrangerer klubbmesterskap utnevnes 1-2-3 i AK og UK selv uten fuglearbeid. Vi dømmer etter poeng lag høyfjell og poengene avgjør rekkefølgen.

 

Vi delte inn i 2 partier, hvor hver hund fikk 2 slipp av 10 min. Til lunch møttes partiene og 2 AK og 2 UK hunder fra hver parti gikk til grande finale, 1 slipp av 10 min.

Dette var dagen hvor fuglen unngikk oss, eller som andre ville sagt, vi unngikk fuglen. Det ble etter endt dag, slått fast, kun observert 3-4 ryper, og en av de hadde UK hunden Luna til Stine Brobakken fuglearbeid på, også den eneste som greide brasene denne dagen. GRATULERER…

Ettermiddagen gikk med til å avvikle åpent hovedstyremøte og senere julemiddag på Skinnarbu.

Alt i alt en flott avslutting på en særdeles hyggelig dag…

KLUBBVINNER 2017 UK

1.    pr. ES Jøtulhågget’s Luna e/f Stine Brobakken
2.    pr. ES Grimasteggens Perniller e/f Jarle Klemmetsdal
3.    pr. ES Viaroa’s Stjerna e/f Vidar Antonsen

KLUBBVINNER AK OG VINNER AV VIROA’S POKALEN

1.    pr. P Fjellrypas Rally av Trol-leiken e/f Sven-Troe Kittilsen
2.    pr. ES Heimstulen’s Mr. Tim e/f Erik Løfgren
3.    pr. P Halsenuten’s Wille e/ Katrin Gonsholt/Sven-Tore Kittilsen

 

finale deltakere W650

  

Jarle Pernille W650

 

Stine Luna W650

 

Erik Sven Katrin W650

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien