Det var tungt og motta meldingen om at våres medlem Jan Hagalia hadde sovnet stille inn på Notodden sykehus 31/3-2017. 

Jan Hagalia har vært medlem av TFK fra midten av 1970, han startet sin kennel med pointeren Zita's Nanita. Jan Hagalia fikk raskt interesse for avel, Jan var en ruvende skikkelse både når det gjelder personlighet og som etterhvert en av de store pointeroppdrettere i Norge. Jan Hagalia tilegnet seg en imponerende kunnskap om pointer linjer. Fra kennelen kommer det norgesmestere, svenskmester, Gullpokal vinner i Sverige, Fjellpokalvinner i Sverige, Svensk Derby og Cacit i fire land. 

Jan Hagalia var en mann med sterke ytringer, men for oss som ble godt kjent med Jan så var også han en myk mann. Var du først godtatt av Jan hadde du en forutsigbar kompis og diskusjonspartner. Jan hadde ingen problemer med å rose de han mener fortjener skryt. 

Jan Hagalia har satt sine siste spor, men i pointeravelen og hundesporten vil sporene ikke forsvinne!

Våres tanker går til Trine(datter), barnebarn og til familie.

Vi lyser fred over Jan Hagalias minne!

TFK/ Sven Tore Kittilsen.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien