Nyheter

Vierli 3 A960x540

Fra tidligere instruksjonssamling Vierli 2023

Har du akkurat skaffet deg stående fuglehund? Eller har du hatt fuglehund en stund og lurer på hvordan du skal føre den på trening, jakt eller jaktprøve?
Helgen 16 – 18. august 2024 arrangerer Telemark Fuglehundklubb påny kurs med fokus på praktisk føring av stående fuglehund i fjellet.

Program inkludert ytterligere praktiske opplysninger, blir sendt til dere som melder på og får plass.

Hovedpunktene i programmet er som følger:
- kursstart fredag kveld med teori.
- lørdag og søndag tilbringes til fjells med praktisk føring av hund i terreng på Vierli som vanligvis er bra besatt med fugl.

Deltakerne installeres på hytter på Vierli i Rauland, i nær tilknytning til terrengene.

Årets instruktører: Karl Andre Evensen, Kjersti Betten, Bjørg S F Navjord og Terje Hessevik

Kursavgift for hver deltaker med hund inkluderer overnatting fredag til søndag med felles middag lørdag kveld, det er obligatorisk utvask av hytter som også er inkludert.

Kursavgifter:
TFK medlem ……….…………………… kr 2.800,-
Ikke TFK medlem……………………….  kr 3.500,-
Enkeltrom tillegg………………………… kr 800,-
Ledsager u/hund…………………………kr 1.300,-
Deltaker m egen innkvartering ……….. kr 2 200,-

For å tilby et kvalitativt godt tilbud til deltakerne er det satt ett tak på antall deltakere. Vi er således tvunget til å foreta en prioritering av deltakere: deltakere som er nybegynnere med fuglehund og ikke har deltatt på tidligere kurs samt deltakere på årets dressurkurs i TFK-regi vil bli prioritert !
Da kurset også har en sosial målsetting hvor deltakerne kan bli kjent med og utveksle erfaringer med andre deltakere og instruktører, oppfordres deltakerne å benytte seg av innkvarteringsmulighetene som TFK stiller til rådighet.

Påmelding skjer via lenken til det digitale påmeldingsskjemaet:  Påmeldingsskjema


Påmeldingsfrist 31.07.24

Ved den digitale påmeldingen, husk å sende med kortfattet informasjon om deg og din hund; rase, alder og din bakgrunn som fuglehundeier samt noen få ord om både din og din hunds erfaring i fjellet på trening, jakt og evnt jaktprøver.
Kurset er i utgangspunktet forbeholdt TFK-medlemmer, men om evnt ledige plasser kan hundeførere med annen klubbtilhørighet også kunne tilbys plass.

TFK har søkt om og fått innvilget dispensasjon fra båndtvangen under kurset gjeldende for datoene 17 og 18 august, husk at alle deltakere må ha gjennomført aversjonsdressur hund-sau og fått ustedt sauerenhetsbevis !

For ytterligere spørsmål er kontaktperson Terje Hessevik telef 958 75 320 Snekkern@online.no

Velkommen til en trivelig helg i fjellet !

Vierli A960x540

Telemark Fuglehundklubb (TFK)

Telemark Fuglehundklubb ble stiftet 27.1 i 1946. I dag er vi ca. 350 medlemmer og er en av de største distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien, men disse ble slått sammen i 2019. Klubben har mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold, Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Epost: styret.tfk@gmail.com
Gregorius Dagsons gate 6
3746 Skien