Nyheter

Tidligere fellstrening 2022 A960x540

 
Dessverre måtte den planlagte instruksjonssamlingen med fokus på praktisk føring av hund i fjellet 02 -04 februar 2024 avlyses pga vær- og føreforholdene i fjellet denne helgen.

Som et alternativ ønsker TFK-styret å tilby TFK medlemmene mulighet for  instruksjons-/fellestrening med erfarne instruktører på enkeltdager på treningsterreng Skinnarbu i Tinn kommune.

Aktuelle dager for disse fellestreningene er: 

  • lørdag 09 mars 2024
  • søndag 10 mars 2024

Nærmere detaljer vedr tid og sted for oppmøte gis etter påmelding.

Påmelding skjer via mail til styret – styret.tfk@gmail.com 

Styret ønsker at nybegynnere og ferske fuglehundeiere i TFK skal prioriteres ved dette tilbudet – skriv derfor noen få ord om deg selv, din hund og din tidligere erfaring. Antallet deltakere vil i praksis  måtte begrenses til to partier i terrenget pr dag – ved stor interesse vil prinsippet «først til mølla….» gjelde utover overnevnte prioritering av nybegynnere. Pris pr deltaker kr 200,-

TFK medlemmer både med og uten treningskort kan  melde seg på.

Telemark Fuglehundklubb (TFK)

Telemark Fuglehundklubb ble stiftet 27.1 i 1946. I dag er vi ca. 350 medlemmer og er en av de største distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien, men disse ble slått sammen i 2019. Klubben har mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold, Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Epost: styret.tfk@gmail.com
Gregorius Dagsons gate 6
3746 Skien