Nyheter

 Dressurkurs 2 A960x540

Tirsdag 11 juni var det duket for  avslutningen av vårens dressurkurs i Grenland  på lufte-/treningsområdet på Eriksrød i Skien. Det praktiske kurset ble gjennomført med vel 10 ekvipasjer som gjennom 7 tirsdager ble veiledet av TFKs instruktører Bjørg S F Navjord og Katrin Gonsholt.

Fokus på dressurkurset har vært vanlig lydighetsdressur med lineføring - sitt - bli sittende - kom i situasjoner med økende provokasjoner. De fleste fuglehundraser i forskjellige aldersgruper var representert og det ble demonstrert en god fremgang gjennom kurset.

Den siste kvelden hadde nok et sosialt fokus med servering av enkel grillmat med tilhørende drikke.

Tradisjonen tror ble det også ved avsluttningen av kurset  mulighet for å avholde en apportbevisprøve både for kursdeltakerne og andre TFK-medlemmer.Dommer for apportbevisprøvern var Svein Borgen som etterhvert kunne dele ut velfortjente apportbevis til 4 ekvipasjer.

Dressurkurs 1 A960x540

Her Svein Borgen med ekvipasjene som bestod apportbevisprøven: P Frierfjordens Frøya Kim V. Rekvik KML Bergtuns Bie Sivert Jamtvedt ES Mittåfjellets Debbie Bente Moe og IS Raufjellets Nea Øyvind Torgersen.

Takk til engasjerte  instruktører og deltakere, sistnevnte fikk også med seg en sterk oppfordring til å fortsette det gode arbeidet med sine hunder i fortsetningen.

Dressurkurs 4 A960x540

Fra kveldens servering  av grillmat med instruktørene Katrin Gonsholt og Bjørg S F Navjord i forgrunnen.

 

Telemark Fuglehundklubb (TFK)

Telemark Fuglehundklubb ble stiftet 27.1 i 1946. I dag er vi ca. 350 medlemmer og er en av de største distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien, men disse ble slått sammen i 2019. Klubben har mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold, Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Epost: styret.tfk@gmail.com
Gregorius Dagsons gate 6
3746 Skien