Telemarksutstillingen arrangeres på stevneplassen i Skien 4/5-19. Dette er en utstilling med tradisjoner. Resultater fra utstillingen er tellende i TFK's flotte TELEVASE. Utstillingen starter kl 0900 følg ellers PM som kommer på mail. Påmeldingsfristen er satt nå til 23/4. Bruk NKK terminliste.

Dommere for dagen er:

Gr 6 Niels Brandsrup

Gr 7 Anne Marit Olsen 

Utstillingen er en samarbeidene utstilling for jakthunder. Arrangør er Telemark Fuglehundklubb, Skien JFF og Telemark JFF. Vi håper flest mulig tar turen til Skien. Mvh Sven Tore Kittilsen 99159941

Resultater fra utstillingen : Katalog_2018_med_resultater.pdf


Telemarksutstillingen arrangeres på stevneplassen i Skien 28/4-18. Dette er en utstilling med tradisjoner. Resultater fra utstillingen er tellende i TFK's flotte TELEVASE. Utstillingen starter kl0900 følg ellers PM som kommer på mail. Påmeldingsfristen er satt nå til 20/4. Bruk NKK terminliste.

Dommere for dagen er:

Gr 7 Marina Bengtsson SVERIGE

Gr 5 Arvid Göransson SVERIGE

Gr 6 Anne Marit Olsen NORGE

Utstillingen er en samarbeidene utstilling for jakthunder. Arrangør er Telemark Fuglehundklubb, Telemark Elghundklubb, Skien JFF og Telemark JFF. Vi håper flest mulig tar turen til Skien. Mvh Sven Tore Kittilsen 99159941

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien