Dressurkurs

Dressurkursets hovedmål er å få en dressert hund etter kurset, det blir hovedvekt på appelldressur første delen og så blir det lagt vekt på innkalling, sitt, sitt i ro, dekk og bli liggende. Line-føring er inngangsbrikken til lydighet, der får en inn samarbeidet mellom hund og fører. Vi har et flott sted på Jarseng der vi kan bruke god plass og lage provokasjoner.

Apportkurs: Her blir eier instruert i de forskjellige fasene som en lydighetsapportør må igjennom. Her er egen arbeids innsats som teller. En av fuglehundens viktige oppgaver er å bistå med å hente påskutt vilt og bringe det til fører raskt og effektivt, slik at viltet ikke utsettes for unødvendige lidelser. Målsetningen med kurset er at dere skal få en lydig og arbeidsglad hund som apporterer alt.

dressur2 v3

Telemark Fuglehundklubb (TFK)

Telemark Fuglehundklubb ble stiftet 27.1 i 1946. I dag er vi ca. 350 medlemmer og er en av de største distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien, men disse ble slått sammen i 2019. Klubben har mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold, Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Epost: styret.tfk@gmail.com
Gregorius Dagsons gate 6
3746 Skien