Oversikt SkinnarbuKM høyfjell 1

TFK inviterer til klubbmesterskap høyfjell og påfølgende åpent styremøte samt det tradisjonelle julebordet på Skinnarbu Nasjonalparkhotell lørdag 09 desember.

Klubbmesterskapet er en helt uhøytidelig konkurranse og en fin arena å delta på for nybegynnere og nyinnmeldte i TFK. Vi starter på lørdag 09.desember kl 0900 på Skinnarbu Nasjonalparkhotell. Prisen for deltakelse er kr. 100,- for en hund og kr. 50,- for resterende hunder om man melder på flere.

Påmelding med hundens rase,navn og fører sendes til styret.tfk@gmail.com Husk å opplyse om hunden er i UK (under 2 år) eller AK (over 2 år). Frist for påmelding mandag 04 desember.

Startkontingenten betales ved Vipps 86181 NB! Merk med klubbmesterskap høyfjell og hunden(e)s navn rase og klasse (UK, AK)

Det blir delt ut premie til nummer 1 2 og 3 i hver klasse. Vinner i hver klasse tildeles tittelen Klubbmester høyfjell Telemark Fuglehundklubb 2023 og får beholde klassens vandrepokal frem til neste år.

Vær oppmerksom på vær og føreforholdene – mulighet for at ski er påkrevet i desember-måned foreligger.

Åpent styremøte i auditoriet på Skinnarbu Nasjonalparkhotell kl 1800. Styret informerer her om sitt arbeid i året som har gått. Det blir mulighet for at fremmøtte medlemmer kan komme med spørsmål, forslag og innspill.

Julebord på hotellet fra kl 1930.

Som vanlig får TFK-medlemmer 10 % rabatt på ordinære priser ved Skinnarbu Nasjonalparkhotell. I tillegg har TFK-styret besluttet å sponse hver enkelt deltaker med kr 500,- pr person for å stimulere til deltakelse på dette arrangementet.

Dette medfører følgende priser på Skinnarbu Nasjonalparkhotell denne helgen:

For hele weekenden fredag til søndag kr 2465,50,- per person i dobbeltrom. 

Tilsvarende om noen ønsker å være kun fra lørdag til søndag blir prisen kr 1291,- pr person (prisene gjelder pr person i dobbeltrom – tillegg kr 300 pr døgn i enkeltrom)

Inkludert i prisen er julebord lørdag kveld med alt av tilbehør og dessertbuffet. Brunch søndag og sen utsjekk kl 13.00. Dessuten velkomstdrink/aperitiff lørdag. Ved ankomst fredag er det også 2 retters middag inkludert

Pris for deltakelse kun på julebordet lørdag kr 215,50 pr person (gjelder TFK-medlemmer som ikke overnatter på hotellet)

Man må selv bestille overnatting/alternativt kun julebord - enten på post@skinnarbu.no evt på telefon 35095600. Husk å oppgi at du er fra Telemark Fuglehundklubb for å få rabatert pris !

Styret håper flest mulig vil delta på klubbprøven og deretter møte opp på styremøte samt det påfølgende julebordet.

Vel møtt !

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien