TFK inviterer til åpent medlemsmøte på Aarnes Kafeteria Gvarv tirsdag 03 oktober 2023 kl 18.30.     

På våre medlemsmøter har vi jo i en årrekke hatt besøk av profilertere personer i fuglehund miljøet som har fremmet sine synspunkter på hva som er viktig ved kultivering av en fuglehund.

På vårt første medlemsmøte denne høsten ønsker TFK-styret å dra veksler på ressurspersoner i våre egne rekker.

Vi har satt sammen et panel av 4 velkjente TFK-profiler som over tid kan vise til utmerkede resultater knyttet til avl prøveresultater og kultivering av utmerkede jakthunder.

Hver enkelt i panelet skal presentere «sin rase» - henholdsvis Pointer Engelsk setter Vorsther og Irsk setter og svare på en del forhånsdefinerte spørsmål vedr utvelgelse av hund, dressur og terrengtrening av sin rase. Målsettingen er å få i stand en diskusjon og utvekling av erfaringer hvor også deltakerne i salen på det sterkeste oppfordres til å komme med spørsmål og synspunkter overfor panelet.

Vi håper dette kan være et nytt og interessant opplegg for et medlemsmøte og håper flest mulig vil stille her – vi tror og håper også dette kan være av stor interesse for personer som er i tenkeboksen vedr anskaffelse av sin første evnt nye fuglehund.

Fri entre – servering av frukt mineralvann kaffe og nystekte vafler i pausen.

Vel møtt !

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien