Dugnad Notodden 4Dugnad Notodden 3

Dugnad Notodden 1Dugnad Notodden 2

Fra dugnadsgjenens arbeid på lufteområdet på Notodden (foto Bente Moe)

Det har gjennom lengre tid blitt jobbet for å finne en egnet lokalitet for et lufte- og treningsområde på Notodden til benyttelse av TFK-medlemmer. Etter at det nylig er inngått en leieavtale med grunneier av et ca 15 mål stort område, har en entusiastisk dugnadsgjeng de siste to uker gjort en strålende innsats, slik at området nå står klart til å benyttes. Noe mangler fortsatt, men det kommer etter hvert. TFK vil takke alle som har bidratt for å få dette i stand. Flere dugnadsarbeidere har vært gjengangere, men Tom Rikard Larsen må takkes spesielt. Han har bidratt på alle dugnadsøkter og også noen timer på egenhånd blant annet med å hente alt materiell som er benyttet.

Da håper vi området blir godt benyttet og ønsker alle klubbens medlemmer velkommen til å ta det i bruk.

Til orientering er området beliggende på Vestsida ca 1 km sydover fra Ylikrysset og ca 10 min kjøring fra Notodden sentrum. Området ligger inntil Søndre Vestsidaveg og strekker seg ned til Heddøla.

Ordensregler for området vil i all hovedsak være de samme som også gjelder for TFK`s lufte-/treningsområde på Eriksrød i Skien. Disse er tilgjengelig på vår nettside under fanen «Aktiviteter i TFK» – «Lufte-dressurområdet» og vil ellers i nær fremtid bli satt opp som plakat ved inngangen til området.

På vegne av dugnadsgjengen på Notodden Tor Helge Steen

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien