Telemark Fuglehundklubb har hatt som en prioritert oppgave å kunne tilby medlemmene mulighet for å kjøpe kvalitetsfôr til fordelaktige priser via sposoravtaler. Etter at Vigor og Sage ultimo 2022 ikke ønsket å fortsette som TFK-sponsor, har styret gjennom ettervinter og vår 2023 arbeidet med å få i stand en avtale om kjøp av for og annet hundeutstyr med selskapet bak nettbutikken DYREFOR.NO

Det har etter hvert lykkes å fremforhandle en storbrukeravtale med dyrefor.no

Avtalen innebærer at TFK-medlemmer får en fordelaktig pris på aktuelle fôrtyper (tørrfôr og våtfôr – produktene Josera Amity Green Petfood VIP-dogfood)

I tillegg vil man etter henvendelse til styremailen (styret.tfk@gmail.com) få tilsendt en personlig rabattkode som utløser 25 % rabatt ved bestilling av annet hundeutstyr i nettbutikken.

For å begrense fraktkostnadene må hver bestilling inneholde minimum en palle fôr – tilsvarende 16 forsekker eller 200 kg kjøtt/våtfor.

Det arbeides med hvordan dette skal fungere i praksis. Samtidig opprettes det en særskilt vippskonto for bruk ved kjøp av fôr. Når sekken hentes vippses det omgående til vippsnummer 813929.

Som en prøveordning vil Sven-Tore Kittilsen være ansvarlig for å motta bestillinger av fôr.

Bestilling sendes pr mail. I heading «Fôrbestilling» mailen må inneholde type fôr og antall sekker.

Sendes til sve-k@onlie.no.

Leveringstid på sekker: 3-6 dager.

Storforbrukeravtalen gir fordelaktige priser. Prisliste utarbeides og sendes til bestiller av fôr.

Leder Sven-Tore Kittilsen

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien