IMG 20230501 114933 resized 20230501 062445588DSC01506

DSC01432

Tradisjonen tro arrangerte TFK sin familiedag med mulighet for lerdueskyting og grilling på PorsgrunnJFF's skytebane Ballestadhogstet i Oklungen mandag 01 mai.

12 medlemmer møtte frem i et vær som ikke minnet om at våren hadde innfunnet seg – idet nattens snøfall dominerte både på veien inn og rundt lerduebanen - med temeratur på 2 - 3 grader og stadige fallende regn.

Været tar som kjent vi fuglehundfolk som en utfordring og grillen ble tent på forsvarlig vis under taket i lerduestandplass – kyndig overvåket av personer med brannmanskompetanse innen TFK`s medlemsmasse.

Etter ett par trap-runder var det grilling av medbrakt mat. Som vanlig var det trivelig passiar rundt jakt -  prøveerfaringer - våre hunder og aktuelt rundt TFK`s aktiviteter.

Noen få deltakere fikk bekreftet at skyteferdighetene var i rute til kommende jaktsesong – mens andre (nok de de fleste) nok måtte konstatere et ikke ubetydelig treningsbehov med hagla !

Takk for nok et sosialt og hyggelig arrangement – men hvor fremmøte nok en gang dessverre bekrefter behov for at TFK-styret ytterligere intensiverer sin innsats for å rekruttering nye medlemmer ! 

Takk til PJFF som velvillig låner oss anlegget og en spesiell takk til Kurt R Holte som også dette året hjalp oss med alt det praktiske på "Ballis" !

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien