Ballis 2Ballis 1

Fra tidligere arrangementer på Ballestadhugstet.

Tradisjonen tro inviterer Telemark Fuglehundklubb til familiedag med grilling og leirdueskyting mandag 01.05.2023 på PJFF`s  skytebane Ballestadhogstet i Oklungen

Ta med gevær, grillmat og hele familien og gjør dette til en sosial dag og benytt anledningen til å bli kjent med andre i det lokale fuglehundmiljøet.

Vi starter klokke 12.00 Ammunisjon i kal 12 selges på banen – husk å ta med kontanter - de som benytter kal 20 må ta med egen ammunisjon.

VEIBESRIVELSE: Kjør fra Langangen mot Oklungen ca 6. km. Ved gamle Solli skole på toppen av Sollibakken tar du til høyre Ved avkjøringa står det et skilt med PJFF og ei oppslagstavle. Følg skogsbilveien til enden, ca 2 km. 

Kart Ballestadhugstet

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien