bilde 200620 treningssamling

Har du akkurat skaffet deg stående fuglehund? Eller har du hatt fuglehund en stund og lurer på hvordan du skal føre den på trening, jakt eller jaktprøve?

Helgen 19 – 21. august 2022 arrangerer Telemark Fuglehundklubb kurs for nybegynnere i fjellet.

Program inkludert ytterligere praktiske opplysninger, blir sendt til dere som melder på og får plass. Hovedpunktene i programmet er som følger:

-         kursstart fredag kveld med teori.

-         lørdag og søndag tilbringes til fjells med praktisk føring av hund i terreng på Vierli som vanligvis er bra besatt med fugl. Deltakerne installeres på hytter på Vierli i Rauland, i nær tilknytning til terrengene.

Kursavgift for hver deltaker med hund inkluderer overnatting fredag til søndag med felles middag lørdag kveld, det er obligatorisk utvask av hytter som også er inkludert.

Kursavgifter:

TFK medlem ……….……………………  kr  2.650,-

Ikke TFK medlem……………………….   kr  3.300,-

Enkeltrom tillegg…………………………  kr     800,-

Ledsager u/hund………………………… kr  1.250,-

Deltaker m egen innkvartering ………..  kr  2 100,-

For å tilby et kvalitativt godt tilbud til deltakerne er det satt ett tak på antall deltakere. Deltakere som er nybegynnere med fuglehund samt deltakere på årets dressurkurs i TFK-regi vil bli prioritert !

Påmelding ved å følge lenken til digitalt påmeldingsskjemapåmeldingsskjema

Påmeldingsfrist 31.07.22

Ved påmelding husk å sende med kortfattet informasjon om din hund; rase, alder og din bakgrunn som fuglehundeier samt noen få ord om både din og din hunds erfaring i fjellet på trening, jakt og evnt prøver. Kurset er i utgangspunktet forbeholdt TFK-medlemmer, men om evnt ledige plasser kan hundeførere med annen klubbtilhørighet kunne tilbys plass.

Det vil bli mulighet til å ta apportbeviset under treningssamlingen (lørdag 20.august) for deltakerne.

TFK har søkt om og fått innvilget dispensasjon fra båndtvangen denne helgen, husk at alle deltakere må ha gjennomført aversjonsdressur hund-sau og fått ustedt sauerenhetsbevis!

For ytterligere spørsmål er kontaktperson Halvor Ramtoft  hramtoft@online.no 992 58 400

Velkommen til en trivelig helg i fjellet !

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien