Vårens aversjonsdressur hund-sau i Grenland har blitt gjennomført på tilsammen 6 kvelder i juni hos saueeier Per Anders Tufte – parkering ved avkjøringen til Luksefjellveien 350 nord for Skien sentrum (blir skiltet)

Vi tar i tillegg sikte på å tilby aversjonsdressur ved våre autoriserte instruktører på følgende 3 tirsdager i august:

                         - tirsdag 02 august

                          - tirsdag 09 august

                          - tirsdag 16 august

Vårens aversjonsdressur ble gjennomført ved forhåndsbestilling av time via digitalt skjema – et opplegg som så vel brukere som instruktører og «skrivere» har gitt svært positive tilbakemeldinger om og som styret derfor ønsker å fortsette med.

Ved å klikke på følgende lenker kan du selv velge ledig dato og klokkeslett for deg/din hund på de aktuelle dagene i august: Påmelding aversjonsdressur august

Oppgi her ditt navn – hundens navn, rase, alder, registerings nummer samt din mailadresse og i tillegg opplysninger om dette er første gangs test – evnt resjekk.

Ved første gangs test av din hund, bør du samtidig bestille time for den obligatoriske resjekken etter minst 14 dager. Se forøvrig opplysninger om ytterligere detaljer knyttet til aversjonsdreesur i tidligere informasjon på vår nettside tidligere vår 2022.

Fremmøte på forhåndsbestilt tidspunkt. Pris kr 350,- pr hund inkludert resjekk for medlemmer av TFK.

Kr 400,- pr hund inkludert resjekk for ikke-medlemmer Ta med registreringsbevis til hunden og eventuelt tidligere «sauebevis» Betaling via VIPPS til 86181

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien