Sykkeltrening 1Sykkeltrening 2

Det er pr i dag 2 ½ måned til starten på kommende prøve- og jaktsesong. Denne tiden går raskt og det er viktig å holde formen ved like både hos hund og fører. Vi starter derfor på ny opp med kvelder med sykkeltrening i Luksefjell-området i Skien.

Pga stor aktivitet med dressurkurs – aversjonsdressur må vi legge sykkeltreningene til onsdager – første kveld blir onsdag 08 juni – hvor vi møtes ved bommen på Flittig sør for Fjellvannet kl 19.00. Vi sykler deretter på bomveien langs vestsiden av Fjellvannet til den vanlige raste- og badeplassen ved vannet ved avkjøringen til Hortafjell – en strekning på ca 40 min`s sykling. Her samles vi til en hyggelig prat hvor kaffe m.m. kan nytes og hundene bades. Vi håper på hyggelig sosialt samvær både for eiere og hunder. Ønsker du å bli bedre kjent i Luksefjellområdet og TFK miljøet så er dette en god anledning - vel møtt !

Lenke til Facebook-gruppe "Sykkeltrening Telemark Fuglehundklubb"

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien