Sauetest 1

sauetest 2sauetest 3

Tirsdag 02 juni var det tid for oppstart av vårens tilbud om aversjonsdressur hund-sau i TFK-regi. Fine lokaliteter hos Per A Tufte Luksefjellveien i Skien som stilte sauer fra sin besetning til disposisjon til dette for oss hundeeiere svært viktige tilbudet. Kveldens instruktør var Svein Borgen og den som holdt styr på papirene og noterte detaljene knyttet til hver enkele ekvipasje var Bente Moe.

Nytt av året var forhåndsbestilling av timer til dressuren. Såvel de ansvarlige for kvelden og de fremmøtte ga uttrykk for at dette fungerte meget bra - de enkelte møtte opp til sin time - kom direkte inn i innhegningen og fikk testet sin hund. Altså en kveld som fløt meget bra uten stress og mas. De avsatte tidsintervallene var relativt romslige og dette ga også sauene flere gode "pusterom" mellom seansene - noe som også er viktig en slik kveld !

Våre autoriserte dressører fortsetter med tilsvarende kvelder mandager og torsdager frem tom 27 juni - det er fortsatt ledige timer for påmelding via digitale skjema på vår nettside. Se forøvrig egen informasjon som redegjør for ytterligere detljer om tilbudet i annet innlegg på vår nyhetside.

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien