Til de som allerede har meldt seg på eller planlegger deltakelse på TFK`s to vinterprøver i mars 2022 har vi mottatt følgende informasjon fra Karianne S. Waage Resepsjon/bookingansvarlig ved Skinnarbu Nasjonalparkhotell:

"Vil bare minne om at medlemmer av TFK kan gå på www.skinnarbu.no, trykke på «bestill online nå» og så på siden de kommer til trykke på «Jeg har en kode», taste inn TFK (store bokstaver) og så få opp klubbprisen direkte i vår online bestilling. Hvis de ikke taster inn koden blir ikke pakken synlig, den er merket med TFK sin logo. Hunderom er automatisk lagt med i prisen. Jeg ser til stadighet at deltagere til prøvene vil bestille på nett og gjør det via booking. com eller div expedia sider og da betaler de mye mer enn ved å enten ringe/sende oss en mail eller benytte denne koden på nettsiden vår" 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien