Arrangement av fuglehund prøver høyfjell i øvre deler av Telemark fylke (utgangspunkt Skinnarbu) er en viktig aktivitet for Telemark Fuglehundklubb.

Er du som TFK medlem interessert i fuglehund prøver og evnt kunne tenke deg i fremtiden å delta på arrangørsiden i en prøvekomite for TFK, oppfordres du til å melde din interesse via mail til styret i TFK; styret.tfk@gmail.com

Får styret positive tilbakemeldinger på denne invitasjonen, vil veien videre være et kveldskurs på nyåret med gjennomgang av de praktiske sider knyttet til et prøvearrangement inkludert praktisk gjennomgang av det digitale prøveprogrammet ved erfaren prøveleder. Evnt tid og sted samt andre detaljer kommer vi tilbake til.

Det bemerkes at å melde sin interesse her er helt uforpliktende – men også en god mulighet for å skaffe seg ytterligere kunnskap om fuglehundprøver også sett fra arrangørsiden.

Synes du dette høres interessant ut, send oss en kort mail !

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien