Det er i løpet av sommeren lagt til rette for «valpetreff» på lufte-/treningsområdet på Eriksrød torsdager i tidsrommret kl 18 - 20 hvor valpeeiere kan treffe andre mtp sosialisering av hundene - utveksling av erfaringer og også evnt komme i kontakt med erfarne medlemmer i TFK.

Kveldene med valpetreff har etter informasjon til styret vært populære med godt fremmøte og dette danner bakgrunn for at vi ønsker å fortsette med disse kveldene inntil videre utover sensommer - høst 2021.

Som tidligere er det da ønskelig at lufteområdet på disse tidsrommene reserveres valpeaktiviteter og henstiller til medlemmene om da ikke å slippe løs hunder med alder over 6 mdr på området.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien