bilde 200620 treningssamling

Det er dessverre ikke flere ledige plasser.

Har du akkurat skaffet deg stående fuglehund? Eller har du hatt fuglehund en stund og lurer på hvordan du skal føre den på trening, jakt eller jaktprøve?

Helgen 13. – 15. august 2021 arrangerer Telemark Fuglehundklubb kurs for nybegynnere i fjellet.

Det blir også mulighet til å sette opp ett parti med viderekommende som ønsker en treningssamling med erfarne instruktører samme helg. Program inkludert ytterligere praktiske opplysninger, blir sendt til dere som melder på, og det blir kursstart fredag kveld med teori.

Lørdag og søndag tilbringes til fjells med praktisk føring av hund i terreng på Vierli som vanligvis er bra besatt med fugl. Vi installerer oss på hytter på Vierli i Rauland, i nær tilknytning til terrengene.

Kursavgift for hver deltaker med hund inkluderer overnatting fredag til søndag med felles middag lørdag kveld, pga Corona er det obligatorisk utvask av hytter som også er inkludert.

Kursavgift: TFK medlemmer under 25 år kr 1000,-   øvrige TFK medlemmer kr 2500,-   Ikke TFK medlemmer 3300,- Ledsager uten hund kr 1100,-

Deltagere blir innlosjert 2 personer per rom, ønskes enkeltrom er det et tillegg på 650,-                                                                                      

Vi har satt ett tak på antall deltakere, så det er første mann til mølla som gjelder. Deltakere på årets dressurkurs i TFK-regi prioriteres som deltakere.

Ved påmelding husk på å sende med informasjon om hundens rase alder og om du er nybegynner eller ønsker å delta som viderekommende. Kurset er åpent for alle, og det er ikke krav om medlemskap i Telemark Fuglehundklubb eller annen klubbtilhørighet.

Det vil bli mulighet til å ta apportbeviset under treningsamlingen (lørdag 14.august) for deltakerene.

TFK har søkt om dispensasjon fra båndtvangen denne helgen, husk at alle må ha med sauerenhetsbevis.

For spørsmål kan du ringe Karl Andre Evensen 994 60 957 eller Terje Hessevik 958 75 320. Påmelding gjøres til e-post styret.tfk@gmail.com

Velkommen til en trivelig helg i fjellet.

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien