Dressurkurs 3

De aktuelle cornarestriksjonene i grenlandskommunene vil bli endret fra fredag 04 juni. De fra denne dato gjeldede reglene,slik disse er kommunisert i lokalpressen, er slik styret leser og oppfattert disse, forenlig med at vårens dresssurkurs nå kan gjennomføres etter den tidsplanen som referes under - dvs  at dato for kursoppstart blir fredag 04 juni kl 18.00.

Pr.dato 19.05 er dressurkurset fulltegnet - det betyr dessverre at det ikke er mulig med ytterligere påmeldinger til vårens dressurkurs.

Dressurkurset holdes på TFKs inngjerdede område på Eriksrød i Skien.

Dressurkursets hovedmål er å få en dressert hund etter kurset, det blir hovedvekt på appelldressur første delen og så blir det lagt vekt på innkalling, sitt og ro. Line-føring er inngangsbrikken til lydighet, der får en inn samarbeidet mellom hund og fører.

Det vil også bli mulighet for innføring i apport for de som ønsker, her er det er en fordel at hunden kan holde en apportbukk før kursstart, men vi tilrettelegger selvsagt til den enkelte fører/hund.

Det vil bli anledning til å ta apportbevis ved kursslutt for de som ønsker, og så håper vi selvsagt kurset skal motivere til å trene mer apport og forhåpentlig starte på apportprøve. For at apportbeviset skal være gyldig må hunden være over 9 mnd. når den avlegger apportprøven.

Dressurkurset egner seg for unghunder og eldre (fra ca 6 mnd).

Og sist, men ikke minst - fører må legge ned trening alle dager mellom kurskveldene.

Instruktører er Ole Erik Furuheimog Katrin Gonsholdt

Det vil bli litt teori første kurskveld før oppstart av praktisk trening.

Fredag 04/06 kl 18.00

Mandag 07/06 kl 18.00

Torsdag 10/06 kl 18.00

Mandag 14/06 kl 18.00

Torsdag 17/06 kl 18.00

Mandag 21/06 kl 18.00 Grill og mulighet for å ta apportbevis

 

Forbehold: endringer og begrensinger kan forekomme som følger av corona-restriksjoner.

Påmelding til styret.tfk@gmail.com

(Veibeskrivelse til Eriksrød ligger på vår hjemmeside)

Pris for medlemmer kr.  1000,- betales ved kursstart.

Kan betales til konto: 2635.17.16052 eller til  VIPPS nr : 86181 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien