Det informeres om at hovedkvarter m sekretariat for TFK`s jaktprøver høst 2022 blir Austbø Hotell Rauland. Det dreier seg om Høstprøve 26 - 28 august og Unghund Grand Prix 30.09 - 02.10.2022  

Henvendelse for deltakere som ønsker innkvartering på prøvenes hovedkvarter direkte til:

Austbø Hotell  Rjukanvegen 195    3864 Rauland 

Telefon: 988 90 333  Mailadresse:  post@austbohotell.no                            

Dessverre har NKK 14.januar sett seg tvunget til å avlyse den planlagte utstillingen i BØ-hallen 19 - 20 februar 2022 pga de fortsatt gjeldende pandemirestriksjonene. Dugnadsinnsats fra TFK medlemmene bortfaller derfor. Styret ønsker å takke de som allerede har meldt seg postive til dugnadsinnsats og håper vi kan benytte velvilligheten ved en senere anledning !

Det er fortsatt behov for en dugnadsinnsats på lufte- og treningsområdet på Eriksrød i Skien. Det dreier seg om å rydde endel vegetasjon på området. I tillegg er det behov for å beise ytterveggene på "gapahuken"

Dugnadsinnsats vil telle ved tildeling av treningskort Skinnarbu - søknadsfrist for et slikt treningskort er fastsatt til 30 mai og flere har etterspurt mulighet for dugnadsinnsats.

Styret innkaller på denne bakgrunn til dugnad på lufte- og treningsområdet onsdag 25 mai fra kl 17.00. De som ønsker å delta og dermed skaffe seg dugnadspoeng, bes møte opp og gjerne ta med ryddesag - motorsag - øks - arbeidshansker.

Tiltross for at dette er dagen før Kristi Himmelfartsdag håper vi at flere av medlemmene vil kunne prioritere dette. 

Vel møtt !

Leder 3Trond Sem

Avtroppende TFK-leder Karl Andre Evensen              Avtroppende TFK-kasserer Trond SEm

Årets generalforsamling markerte at to av representantene i TFK-styret nå avsluttet sin innsats i denne omgang.

Se tidligere informasjon om Telemarkutstillingen på Stevneplassen i Skien søndag 08 mai 2022.TFK har ønsket å tilby et forberedende ringtreningskurs uken før utstillingen - dato for dette er fastsatt til mandag 02 mai. Pga annet arrangement på Steveplassen mandag 02 mai må stedet for ringtreningskurset endres til parkeringsplassen ved Cowards lokaler på Kjørbekk Skien. Adresse Hagebyveien 33 37 34 Skien.

Instruktør Katrin Gonsholt vil her mandag 02.mai kl 18.00 gi fremmøtte TFK medlemmer med hunder praktiske råd og vink om hvordan man skal stille hundene i ringen for å få frem det beste i hundenes eksteriør.

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien