Lavland

TFK inviterer alle medlemmer til klubbmesterskap lavland lørdag 07.11.20

Fremmøte ved ESSO-stasjonen i Kvelde kl 10.00 – hvoretter man kjører til terrenget.               

Vestfold Fuglehundklubb har stilt terreng i Kvelde til vår disposisjon og vi håper disse er godt besatt med fugl. Bedømmingen vil tradisjonelt skje etter regler som ved NM-lag.

Startkontingent er kr 250,- pr startende hund – om den enkelte ønsker å stille med flere av egne hunder er kontingenten videre kr 150,- pr hund. Startkontingenten inkluderer servering av varm lunsj.

Bindende påmelding sendes til: jannehtk@outlook.com

Dere må ved påmelding opplyse om navn og rase på hundene og om hunden starter i klasse UK (under 2 år) eller klasse AK (eldre enn 2 år)

Startkontingent bes innbetalt til Vipps nr 86181 hvor navn og rase samt klasse på hunden(e) påføres. Vi må sette et tak på til sammen 30 deltakende hunder – her vil «først til mølla»-prinsippet gjelde.

Vi må ta forbehold om mulighet for avlysning pga værsituasjonen (dyreetiske hensyn overfor fuglen) samt krav om minimum 10 påmeldte ekvipasjer. Deltakerne bes forholde seg til de velkjente nasjonale regler knyttet til coronasituasjonen – spesielt ber vi personer med aktuell luftveissymptomatologi bli hjemme.

Styret i TFK  ønsker vel møtt og håper på en trivelig dag for medlemmene.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien