Apport dressurKart Eriksrød 2

Styret i TFK har i lengre tid arbeidet med å etablere et tilbud med et lufte- og treningsområde for TFK’s medlemmer.

Etter hvert har det lykkes å få en avtale med grunneier på Eriksrød rett nord for Skien sentrum i retning Luksefjell.

Her har vi fått stilt et område på ca 16,5 mål til bruk under fremtidige dressurkurs og ellers benytte dette til lufting – fysisk og sosial trening m.m. for våre medlemmer med deres hunder.

Det kreves en relativt betydelig dugnadsinnsats knyttet til rydding og inngjerding av området for trygg bruk for våre hunder. I denne forbindelse inviterer styret til dugnadsinnsats på området de kommende to lørdager 24.10 og lørdag 31.10 – vi starter kl 10.00    

Området befinner seg direkte på østsiden av Luksefjellveien ca midt mellom Grenland Golfklubb på Jønnevald og Modammen - jfr. kartskisse Luksefjellvn 750.

Om mulig ta med motorsag – ryddesag – øks – fornuftig påkledning. Styret serverer grillpølser med tilbehør – mineralvann samt kaffe.Ved evt. ytterligere praktiske spørsmål kan styret kontaktes ved Trond Sem 90918367 eller Jørn Paulsen 91709673.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien