IMG 01.09.20 2IMG 01.09.20 1

Denne tirsdagskvelden kunne ca 20 fremmøtte medlemmer høreet interessant foredrag ved veterinær Merete Serkland fra Fysiovet AS i Melum.

Tema for foredraget var hvordan vi kan unngå skader så vel akutte som kroniske på våre fuglehunder, og hvordan disse skader kan behandles når vi først har vært uheldige.

Vi fikk her mange nyttige tips fra en lokal veterinær med spesiell interesse og kompetanse for muskel- og skjelettlidelse hos hund inkludert  fysioterapi, rehabilitering, manuell terapi og veterinær kiropraktikk. Det ble supplert med mange praktiske spørsmål fra medlemmene og TFK-leder Karl Andre stilte velvillig opp med sin breton som demonstrasjonshund for praktisk undersøkelse av bevegelses apparatet hos en fuglehund.

I tillegg til det faglige ble det servert kaffe,frukt og nystekte vafler med syltetøy.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien