Vinnerene av Klubbmesterskap AK ble:

1. premie AK  ES Alex og Svein Borgen

2. premie AK B Albert og Odd Arne Ravn

3. premie AK ES Easy og Halvor Ramtoft

 

Og vinnerene i UK ble:

1. premie UK GS Leia og Marit Kleven

2. Premie UK B Mimmi og Per Erik Wærstad

3. Premie UK GS Emble og Anders Aamot

 

TFK Gratulerer alle vinnerene.

Telemark Fuglehundklubb arrangerer klubbmesterskap høyfjell, julebord og utvidet hovedstyremøte 23/11-19

jæger

Klubbmesterskap er en helt uhøytidelig konkurranse og en fin arena å delta på for nybegynnere. Vi starter på lørdag kl 0900 på Skinnarbu. Prisen er kr. 100,- for en hund og kr. 50,- for resterende om man melder på flere.

Påmelding til Kyrre Rørstad på kyrre.rorstad@gmail.com Husk å opplyse om hunden er i UK(under 2 år) eller AK(over 2 år).

Startkontingenten betales enten kontant ved oppmøte,  Vipps 86181  eller konto 2635,17,14130 . NB! Merk med klubbmesterskap høyfjell og hundenes navn og klasse(UK, AK)

Det blir delt ut premie til 1,2 og 3 i hver klasse. Vinner i hver klasse tildeles tittelen Klubbmester KL Telemarkfuglehundklubb 2019 og får beholde klassens vandrepokal frem til neste år.

Utvidet styremøte i auditoriet på Skinnarbu kl 1800. Styret informerer om sitt arbeid året som har gått. Det blir mulighet for fremmøtte og komme med spørsmål, forslag og innspill.

Julebord kl 1930. Vi har fått tilbud fra hotellet på hel weekend for kr. 2691,-. Dette inkluderer Havets Festbord på fredag, Julebord på lørdag og sen Brunch på søndag. Livemusikk lørdag kveld. Lørdag til søndag kr. 1391. Julebord og sen Brunch søndag. Kun julebord, ikke overnatting kr. 626,-

Man må bestille selv enten på post@skinnarbu.no evt på telefon 35095600. Husk å oppgi at du er fra Telemark Fuglehundklubb for å få rabatert pris.

Vel møtt.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien