vinter stand

Etter en lang helg kommer premielistene for alle dagene! 

   pdf  Premieliste komplett

Fredagen var ikke været helt på våres side, og rypene hadde funnet ut at de fulgte finværet nordover, men klarte likevel å få ut 8 Premier! Lørdagen smilte sola til oss, og det samme gjorde rypene! denne dagen var det godt med fugl i terrengene, og premiene ble likedan, hele 24 premier ble delt ut! Denne dagen ble det også observert mye orrfugl i terrenget, og mange hunder hadde sjans på fugl!

Det var tungt føre for alle hundene, men alikevel var det noen hunder som gikk til 1.premie i både AK og UK!  Det ble senere på kvelden arrangert jegermiddag påfølgende premieutdeling.

Det ble også en spennende VK-FINALE der det ble utdelt CACIT!

IS Kvernsjøberget's Vita Quattro til Bente Svebak ble Tildelt 1VK m/CACIT!

vk vinner

Foto: Bente Svebak

"Hei! Vita har innviet det flotte saueskinnet og er meget fornøyd. Takker så mye 👍 God påske 🌞Mvh Bente Svebak"

 

Søndagen åpnet med kald vind og kuldegrader, deltagerene trippet etter å komme seg ut for å få litt varme i kroppen! Etter ett par timer ble det blå himmel og sol, og temperaturen lå  rundt 0`c.  Ikke like mange deltagere denne dagen. vi hadde ute 3 parti, og på 3 parti ble det 12 premier! Det kan vel kalles en god dag i fjellet! hele 4 stk tok seg til 1.pr

Prøveleder takker alle deltagere og dommere for at dere har stillt opp! 
En spesiell Takk til Tone Andersen og Morten Brendengen og Ragnhild Skaare for all hjelp i sekreteriatet! Hilsen Odd Arne Ravn

 * * * * * * * 

Telemark Fuglehund arrangerer jaktprøve Skinnarbu/Møsvatn helga 23-25/3. Prøven avholdes i klubbens terrenger i området rundt Møsvatn.

Skinnarbu Nasjonalpark hotell blir hovedkvarter der oppropet skjer! Samt plassen sekreteriatet vil sitte! 

Opprop kl 09:00 alle dager.

UK/AK alle dager. VK start- fredag 23.3  Ved 2 dagers VK blir finale på lørdag! 
Partiene som skal gå på Skinnarbu Terrenget starter ved hotellet! disse må betale parkerings på 50-, betales i resepsjonen på hotellet, kvittering legges i ruta! For de som bor på hotellet følger parkering med!

Med ett terreng til og dommere kan vi meddele at alle som stod på venteliste lørdag har fått plass! 

Ved spørsmål om overnatting, kontakt hotellet på : 35095600/ post@skinnarbu.no

HUSK og oppgi at man er deltaker på jaktprøve for rabattert pris.

Hunder holdes i bånd på hotellets område, og lufting foregår i avstand fra parkering og hotellets fellesarealer, det blir satt opp stativer og bøtter til bæsjeposer, bruk disse! 

 

Ved spørsmål ang prøven. kontakt prøveledere.

Odd Arne Ravn 41362639  oaravn@online.no

Vel Møtt!

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien