vinter 1 2018

 Vår første vinterprøve gikk av stabelen helga 9-11 mars. Med kun 15 påmeldte VK hunder og ett kvalitetsparti på fredag ble det tidlig klart at dette ikke ble noen stor prøve. På Lørdag sendte vi ut 3 kvalitetspartier og søndag ble det kun 2 små kvalitetspartier. Skyfri himmel, sol og terrenger godt besatt med fugl bør være innbydende for både fører og hund. Særlig godt besatt med fugl var det på Skinnarbuterrengene og Bossbøen øst og vest. På Bossbøen nedre var ikke rypene ikke hjemme, så det terrenget ble brukt bare 1 dag. Maten, forpleining og servicen på Skinnarbu Hotell har som vanlig vært helt upåklagelig. Tusen takk til dere på hotellet for en trivelig helg. En stor takk rettes også til dere dommere som år etter år dømmer for oss. En særlig takk til NKK representantene Jarle Klemetsdal og Kjetil Kristiansen for flott utført arbeid og hjelp.

Janne Karlsen og Kyrre Rørstad    

Foto: Anne Cathrine Frøstrup

pdfPremielister komplett

Telemark Fuglehundklubb arrangerer vinterprøve helga 9-11/3. Prøven avholdes i klubbens terrenger i området rundt Møsvatn i Tinn og Vinje kommune. Hovedkvarter blir som vanlig på Skinnarbu Nasjonalpark hotell. 
NB: NYTT TIDSPUNKT FOR OPPROP. Opprop hver dag kl.09.00 utenfor hotellet.

Det blir UK/AK alle dager, VK starter på fredag. Ved 2 dagers VK blir det finale på lørdag.

Noen av partiene skal gå rett ut fra parkeringsplassen på hotellet. Disse må belage seg på å betale ett parkeringsgebyr på kr 50,-. Betales i resepsjonen på hotellet hvor man da får kvittering som legges i ruta(gjelder ikke de som bor på prøvens hovedkvarter/hotellet)

Hotellets tlf.nr er 35095600/ post@skinnarbu.no Oppgi at du er deltaker på jaktprøve for rabatert pris.

NB! Alle hunder holdes i bånd på hotellets område og må luftes i avstand fra hotellets fellesarealer/parkering. For ytterligere informasjon, kontakt prøveleder Kyrre Rørstad, 99251687/ kyrre.rorstad@gmail.com eller Janne T. Karlsen 90272704/ jannekarlsen1@gmail.com

Vi ønsker deg velkommen til hyggelige dager til fjells.

 

Vinner i VK på fredag ble Jan Turi og ES Faulfossen's T Q Mr. Bacon som eneste premierte. Her sammen med dommerene Jarle Klemtesdal og Lone Gudim og dommerelev Morten Fuglerud.

 

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien