telemarkfhk logo1LOGO VIGOR EN SAGE EN PAYOFF 180x180px RGB

 Telemark Fuglehundklubb arrangerer vinterprøve  i område rundt Møsvatn 5. / 7. mars -21.

VK starter fredag, UK og AK alle dager

Påmeldingsfrist er : 20.02.21

Påmelding via NKK sine sider : Elektronisk påmelding gjøres her 

 Løpende info under prøven finner dere her.

Betaling skal skje på følgene måte: VIPPS 86182 for etteranmeldte og deltakere i finale. For etteranmeldte, dvs de som ikke meldte på WEB så kommer et gebyr på 50 kr pr start. VK finale 100 kr. 

Telemark FK ønsker alle velkommen til en hyggelig helg på Rjukan(Skinnarbu) . Viktig da at alle respekterer de retningslinjer som nå er satt for arrangementet. Prøveleder henstiller nå alle påmeldte deltakere om og søke info til en hver tid når det gjelder Covid19 situasjon. Informasjon ligger på FKF sider.Link her.  Er du oppdatert på Covid19?

Det vil bli opprop kl 09.00 for VK og UK/AK, som vil bli delt, ingen partilister vil bli satt ut. Møt opp i god tid om det skulle bli omrokeringer. Opprop VK- ved karttavlen, og opprop kvalitet som før. Begge oppmøtesteder er på Skinnarbu Nasjonalparkhotell. 

Ingen skal oppholde seg i sekretatiat unødvendig. Diplomer blir ikke skrevet ut, kun utdeling av premieglass. 

Koronasjekken

OPPROP

FKF presisering

Veterinærkontor

Dommerne vil komme til å skyte i fuglesituasjoner!!!!

Personer som ikke føler seg i form, møter ikke opp! Deltakerlister blir brukt som smittesporing.

Hovedkvarter er på Skinnarbu Nasjonalparkhotell booking gjøres her

Ved overnatting på hotellet skal alle hunder være i bur på rommene. Hunder som oppdages løse på rom, blir det resaksjoner på. 

Den tradisjonelle jegermiddagen er avlyst pga Covid -19 restriksjoner, men vi prøver å samles kl 20.00, deltakerene som overnatter på hotellet.

TFK vil til enhver tid følge retningslinjer i forhold til Covid 19 situasjonen.

Vi ønsker alle velkommen til en trivelig helg på Skinnarbu/Rjukan.

Prøveledelse

Per Zakariassen

 

 Løpende oppdatering under prøven får dere ved å trykke  Her :

vinter stand

 

Telemark Fuglehundklubb arrangerer Vinterprøve helgen 6.- 8. mars. Prøven avholdes i klubbens terrenger i område rundt Møsvatn og på Vierli.

  

VK avholdes fredag og finale på lørdag.

UK og AK blir fredag, lørdag og søndag

Påmeldingsfrist er : 23.02.20

Påmelding via NKK sine sider: Elektronisk påmelding gjøres her

Hovedkvarteret og sekriteriatet blir på Skinnarbu Nasjonalparkhotell.

Oppropet er på parkeringen på Skinnarbu Nasjonalparkhotell kl 09.00

Anbefalt overnatting er på : Skinnarbu Nasjonalparkhotell tlf 35095600 (jaktprøvedeltakere har spesialpriser) og Rauland Feriesenter sine hytter på Vierli tlf 35072310

Sekretæriatet er i auditoriumet på Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Jegermiddag blir på lørdag kveld, hvor prøvedeltakere som ikke ligger på hotellet må selv si ifra i resepsjonen på hotellet om de vil delta. (tidspunktet kommer senere )

Prøveledere : Per Zakariassen

Kontaktinfo: mail: perpointer@gmail.com

 

 Hovedsponsor for prøven er:LOGO VIGOR EN SAGE EN PAYOFF 180x180px RGB

Vinterprøve 1, 2019, gikk av stabelen 8-10 mars. Allerede en god stund før påmeldingsfristen gikk ut, ble vi klar over at dette ble en stor prøve med mange påmeldte. Kanskje mye av grunnen var at det har vært bra med fugl og premieringer på de siste prøvene, og at ryktet om at det i år har vært særdeles godt med fugl i terrenget, hadde nådd mange. Uansett så skapte dette noen utfordringer for prøveledelsen, ikke bare med å skaffe tilstrekkelig med dommere, men også mange nok terrenger. Det ble iverksatt en hektisk ringerunde og heldig vis var det flere dommere som var villige til å bytte litt på dager slik at de kunne dømme de dagene det var mest prekært. Noen valgte også å trekke hund for å dømme. Det var sporty gjort. Når vi da også fikk tilbud av Ingrid og Sondov på Bjåen om å få bruke terrenget der, ble mange av våre utfordringer løst.

Fredag var det fint vær og sol, men endel vind. Likevel så viste rypene seg å være hjemme. Lørdag var det mer grått vær med snø og nedbør. Likevel var det bra med fugl. Vi har kun lov til å ha maks 50 stk startende hunder i Bossbøen terrengene pr dag. Derfor valgte vi å kjøre VK finalen på Bjåen/Lislefjødd på Lørdag. Søndag var det sol fra knallblå himmel, og ett av partiene kom ned med 60% premierte hunder på partiet. I løpet av helgas totalt 18 partier, var det ingen partier uten premie gjennom hele helga. Det må vel sies å være bra.

Det ble tilslutt ca.230 startende ekvipasjer som innkasserte totalt 73 premier. Dette skulle gi en premieringsprosent på ca. 32%. Dette er vi veldig fornøyd med, og sannsynligvis også deltakerne.
 

Prøveleder Janne Karlsen har avholdt prøva med stoisk ro og nøysomhet og det har ikke kommet inn noen protester eller anmerkninger i løpet av de 3 dagene prøva har blitt avholdt. Tusen takk til alle dere dommere som dømmer for oss år etter år. Uten dommere kan vi ikke arrangere.

En stor takk rettes også til personalet på Skinnarbu Nasjonalparkhotell for prima service og mat hele helga. Dere flyttet på tider for både frokost og middag for å tilpasse dere vårt skjema og arrangement med det største smil.
Janne og Kyrre

 

Premielisten ble : Komplett premieliste

Dreiebok fra VK finalen: Dreiebok VK finale

 

VK finale

vk finale 1

 vk finale premierLOGO VIGOR EN SAGE EN PAYOFF 180x180px RGB

vinter 1 2018

 Vår første vinterprøve gikk av stabelen helga 9-11 mars. Med kun 15 påmeldte VK hunder og ett kvalitetsparti på fredag ble det tidlig klart at dette ikke ble noen stor prøve. På Lørdag sendte vi ut 3 kvalitetspartier og søndag ble det kun 2 små kvalitetspartier. Skyfri himmel, sol og terrenger godt besatt med fugl bør være innbydende for både fører og hund. Særlig godt besatt med fugl var det på Skinnarbuterrengene og Bossbøen øst og vest. På Bossbøen nedre var ikke rypene ikke hjemme, så det terrenget ble brukt bare 1 dag. Maten, forpleining og servicen på Skinnarbu Hotell har som vanlig vært helt upåklagelig. Tusen takk til dere på hotellet for en trivelig helg. En stor takk rettes også til dere dommere som år etter år dømmer for oss. En særlig takk til NKK representantene Jarle Klemetsdal og Kjetil Kristiansen for flott utført arbeid og hjelp.

Janne Karlsen og Kyrre Rørstad    

 

pdfKomplett premieliste Rjukan 1 - 10-12/03-17

 

 

 

sofi

Vesinglias Sofi og Hans Petter Blokkum vant vk finalen på Rjukan Vinterprøve 1, og hun fikk også CK.
Telemark Fuglehundklubb gratulerer.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien