Her kommer premielisten fra Høst II : Premieliste

 

Oppdaterte partilister for 29.09.18  :Partilister søndag

Oppdaterte ventelister for 29.09.18: Ventelister søndag

Vi er kjempe takknemelige for våre dommeres imøtekommenhet, vilje til å la egne hunder ligge og gjøre en jobb for at "alle" dere andre skal få gleden av å teste deres håpefulle i fjellet på denne årest siste høyfjellsprøve i Sør-Norge. Vi har nå fått nok et JA fra en dommer og setter opp et ekstra parti også søndag.

Det blir mye folk og styr med mange partier og Høst II og UGP samtidig. Vi ber derfor at alle er klare til opprop slik at vi kan få avviklet den biten så kjapt som mulig.

Vi viser til tidligere informasjon og (formaninger), men husk :

OPPROP VED ANNEKSET PÅ HOTELLET BEGGE DAGER KL 09.00

Vi ønsker dere alle velkommen til HØSTENS VAKRESTE EVENTYR ved kanten av Hardangervidda og Møsvatn.

Sekretariatet er på  SKINNARBU NASJONALPARK HOTELL 

Prøven har vært sterkt overtegnet, men vi har fått dommere på lørdag slik at vi har satt opp et ekstra parti. Viser det seg at UNGHUND GRAND PRIX kun skal gå 2 dager skal vi også, hvis vi får dommere sette opp et ekstra parti søndag. Da er ventelistene nesten eliminerte. 

Alle hunder skal holdes i koppel, også under lufting rundt hotell område, dritt skal plukkes opp og poser i søpla. De som bor på hotellet må ha hunder i bur på rommene. Overtredelse, slik at ekstra renhold kreves, belønnes med gebyr på kr 750,-. 

Lørdag kveld kl 20.00 er jegermiddag med premieutdeling, og dere som ikke bor på hotellet, men ønsker å delta, meld dere på i resepsjonen.

Vi takker vår sponsorer Felleskjøpet - APPETITT for forpremier og DRANGEDAL SPAREBANK. 

Hold dere ellers oppdatert på vår web side: www.telefuglehund.org

 

UNGHUND GRAND PRIX - Det kommer en orientering tirsdag/onsdag til uken.

Alle kommer med og opprop er ved hotell annekset fredag 28.09.18 kl 09.00.

 

NB - NB viktig lesing for dere som står på venteliste eller trekker dere før prøven: 

1.2.4 Påmelding og påmeldingsavgift All påmelding er bindende. Påmelding som ikke er korrekt, mangler opplysninger eller kommer for sent har arrangør rett til å avvise. Deltaker som ikke er medlem av en av NKKs medlemsklubber, samarbeidende klubber eller kennelklubb NKK samarbeider med, skal betale dobbel påmeldingsavgift.  Påmelding skjer etter gjeldende retningslinjer fra NKK/FKF.   For hunder som meldes på i VK (vinnerklasse) gis opplysninger om når hunden siste  gang oppnådde 1. AK eller VK-premie. 

1.2.5 Ansvar og tilbakebetaling av påmeldingsavgift  Påmeldingsavgiften (fratrukket 25% administrasjonsgebyr) betales bare tilbake hvis: • Påmeldingen ikke godtas. • Ved forfall legitimert ved veterinærattest eller legeattest for fører som foreligger senest 12 timer før opprop. For løpske tisper godkjennes egenerklæring på standardisert skjema. (se FKFs nettsider) • Deltager på venteliste ikke får plass. Bli ropt opp ved ledig plass på prøvedagen regnes som plass

Påmeldingsavgiften refunderes ikke for hunder som avvises eller utestenges under prøven, se punkt 1.2.6 og 1.2.7.

Ved bortvisning av deltager refunderes ikke påmeldingsavgiften, se punkt 1.4.1. Eieren og den som disponerer hunden er ansvarlig for enhver skade hunden forvolder.  NKK, arrangør, dommer, NKK representanten eller andre som medvirker ved arrangementet har ikke ansvar for tap eller skade ut over tilbakebetaling av startkontingenten. 

1.2.6 Avvisning av hund  Påviselig syke/skadde hunder, aggressive hunder eller hunder det er gitt feilaktige opplysninger om i påmeldingen skal avvises. Løpske tisper avvises

Sponsorer for prøven er :

appetittappetittappetitt

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien